Alle annuleringen en retourneringen dienen vooraf schriftelijk aan ParfumFan kenbaar te worden gemaakt.
Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam, het bestelnummer en de artikelen die je wenst te annuleren of retourneren.

Herroepingsrecht / Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen producten niet geretourneerd worden indien de verzegeling en/of sealing is verbroken.

Producten die je niet kunt retourneren:

  • Producten waarvan de verzegeling en/of sealing is verbroken ivm houdbaarheid en hygiëne
  • Producten die geopend, gebruikt of beschadigd zijn door de klant

Je hebt na de retourmelding nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.
De kosten voor het terugsturen van het pakket naar ParfumFan zijn voor jouw rekening.
Uiteraard ben je vrij in het kiezen van een vervoerder voor de retourzending. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gewenste vervoerder.

In geval van weigering van het pakket of het niet ophalen bij een pickup-punt worden de retourkosten die bij ons in rekening worden gebracht door de vervoerder verrekend met de terugbetaling.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en in originele verpakking aan ParfumFan geretourneerd worden.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Als het product verpakt is in cellofaan, mag het cellofaan van het product niet geopend zijn. Geretourneerde producten waarvan de verpakking of het cellofaan geopend en/of beschadigd is zullen wij niet vergoeden.

Retour aanmelden

Nadat de bestelling door ons is verzonden verschijnt de mogelijkheid om te retourneren.  

Log hiervoor in op je account en ga naar de pagina Bestellingen. Hier vind je een overzicht van de bestellingen die je hebt geplaatst.

Klik op Details achter de bestelling waarvan je één of meerdere producten wilt retourneren. 

  1. Bij het overzicht van de bestelde producten zie je selectievakjes staan, hiermee selecteer je de producten die je wilt retourneren.
  2. Selecteer het aantal dat je wilt retourneren van dit product
  3. Geef een korte toelichting
  4. Meld de retour aan

Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen is aangemaakt.

Retour Sturen

Na ontvangst van de retouraanvraag sturen wij een bevestiging met instructies voor het retour zenden.

Stuur dus niets terug voordat je de bevestiging hebt ontvangen!

Vanaf het moment dat je de bevestiging hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen.
Als wij het pakket hebben ontvangen zullen wij je per e-mail informeren en de terugbetaling in behandeling nemen.

Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat ParfumFan niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoekgeraakte retourzendingen.

Indien je de gehele bestelling retourneert zal ParfumFan de gehele orderbedrag inclusief de berekende verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij retournering van een deel van de bestelling wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terugbetaald.
Berekende verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Terugbetaling

Indien je een bedrag betaald hebt, zal ParfumFan dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode die door jou is gebruikt tenzij je nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

.