Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen vooraf schriftelijk aan ParfumFan kenbaar te worden gemaakt.
Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam, het bestelnummer en de artikelen die je wenst te annuleren, ruilen of retourneren.

Herroepingsrecht / Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Als het product verpakt is in cellofaan, mag het cellofaan van het product niet geopend zijn. Geretourneerde producten waarvan de verpakking of het cellofaan geopend en/of beschadigd is zullen wij niet vergoeden.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.
De kosten voor het terugsturen van het pakket naar ParfumFan zijn voor jouw rekening.
Uiteraard ben je vrij in het kiezen van een vervoerder voor de retourzending. De kosten bedragen ± € 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gewenste vervoerder.

In geval van weigering van het pakket of het niet ophalen bij een pickup-punt worden de retourkosten die bij ons in rekening worden gebracht door de vervoerder verrekend met de terugbetaling.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en in originele verpakking aan ParfumFan geretourneerd worden.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Als het product verpakt is in cellofaan, mag het cellofaan van het product niet geopend zijn. Geretourneerde producten waarvan de verpakking of het cellofaan geopend en/of beschadigd is zullen wij niet vergoeden.

Retour aanmelden

Om gebruik te maken van dit recht kun je jouw retour op verschillende manieren aanmelden.

  1. Indien je een geregistreerde account hebt kun je eenvoudig een retouraanvraag doen via “Mijn Account”
  2. Via het herroepingsformulier op onze site
  3. Stuur een e-mail naar info@parfumfan.nl

Retour Sturen

Na ontvangst van de retouraanvraag sturen wij een bevestiging met instructies voor het retour zenden.

Stuur dus niets terug voordat je de bevestiging hebt ontvangen!

Vanaf het moment dat je de bevestiging hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen.
Als wij het pakket hebben ontvangen zullen wij je per e-mail informeren en de terugbetaling in behandeling nemen.

Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat ParfumFan niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoekgeraakte retourzendingen.

Indien je de gehele bestelling retourneert zal ParfumFan de gehele orderbedrag inclusief de berekende verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij retournering van een deel van de bestelling wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terugbetaald.
Berekende verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Terugbetaling

Indien je een bedrag betaald hebt, zal ParfumFan dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode die door jou is gebruikt tenzij je nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@parfumfan.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.